25 februari, 2024

Söker äldre man som vill runka framför en slynig hora

Söker äldre man som vill runka framför en slynig hora

Vill gärna se en äldre man njuta av att blotta sig och runka sin kåta kuk framför mig, tills han kommer. Kanske vill du spruta din sperma över mig, då får du göra det var du än vill, om det är vad du vill. Jag vill vara din spermaslyna och kladda ner mig själv med din sperma. Du bestämmer allt och jag försöker duktigt lyda dina order. Förmodligen kommer jag att tigga och be om att få känna på din kuk och runka den, men om jag får, det avgör du! Men om jag får så kommer jag runka precis på det sätt som du vill, bara ge mig order, så lyder jag dig blint. Kanske vill jag slicka ollonet lite, men bara säg nej om jag inte får, jag lyder dig direkt. Jag är din slyna och du bestämmer vad jag ska och får göra. Vill du att jag ska suga lite, då säger du det och jag kommer att lyda dig direkt. Är det så att du bara vill runka själv inför slynan och vill att jag bara ska titta på och vänta på att du tömmer dig över min kropp då gör du det! Det viktigaste för mig är att jag får titta på och ta emot din varma sperma, i min mun, mitt ansikte eller över min kropp.

Det enda kravet jag har, är att du inte får röra mig! Det förstör allting för mig. Jag vill inte bli smekt, påsatt eller någonting sånt. Du får titta på min nakna kropp och ge mig order om vad jag ska göra med dig!

Är du en äldre man som känner dig lockad av min annons så svara direkt, även om du har en lite annorlunda idé av det hela. Vem vet kanske du snart kommer och hämtar upp mig och låter mig titta på när du runkar?

Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!

In case of any ©Copyright issues please check CopyRights page for faster resolutions.

5 comments

  1. Jag skulle verkligen älska att få ta fram min kuk och runka den framför nån okänd tjej/kvinna, hoppas du vill se mig runka kuken min för dig, du får gärna filma allt, och jag vill runka kuken min utomhus så flera okända personer ser allt och filmerna får ni visa för alla eller gärna lägga ut på nån porrsite

  2. Hej, är en 34 årig man i Uppsala med exakt samma fantasi faktist. Antar att du redan blivit bombad men e du fortfarande ute efter det här hör av dig. Jag är sedan länge i ett förhållande o vi har på senaste båda 2 tänt mer o mer på den här tanken (för mig har den alltid funnits) Just att inte få röra men se o runka sig medans. SOm sagt antar att det e försent men provar endå då jag tror verkligen det en match. Visar mig såklart innan träff om du skulle nappa 🙂 både jag o min tilltänka väntar ivrigt på svar! (hon kan tänka sig vara med men helst inte, hon går mer igång på ideen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *