5 februari, 2023

Min kissimurra suktar efter din stora kuk!

Min kissimurra suktar efter din stora kuk

Åh! Ni anar inte hur mycket jag har pullat idag. Det är någonting i sommaren som får min fitta att bokstavligt talat gå bananas. Mitt sköte har inte betett sig normalt under denna månad, murran har bara skrikit efter stor penis.

Nu äntligen när jag har fått semester så ska jag passa på att knulla så mycket jag bara hinner med! Hinner ju aldrig med att ha sex under tiden jag arbetar dessvärre.

Vill du stoppa in din falukorv i min vulva? Föreställ dig att sticka in din stora klubba i min våta hallongrotta. Det vore väl inte helt fel va? Om du tycker det vore en bra idé så bör du kontakta mig så kan vi göra underverk tillsammans.

Men det finns ett problem däremot… Jag är en väldigt kristen person som inte går i säng med vem som helst. Träffar bara skötsamma trevliga personer.

Tatuterade kåkfarare går bort alla dagar i veckan. Vill inte ligga och pussas med en ”tattare” så att säga. Söker en väluppfostrad man som vet hur man beter sig som vettigt folk.

Jag har aldrig lagt upp en kontaktannons på en sådan här vuxendejting hemsida förut, men jag antar att ni skickar ett meddelande till min inkorg om ni likt mig är otroligt knullsugna. Tjingeling!

Denna SNUSKANNONS är placerad under:

  • https://www avsugning net/min-kissimurra-suktar-efter-din-stora-kuk/
Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *