5 februari, 2023

Får jag pröva suga kuk?

får jag pröva suga kuk

Nu är jag trött på att alla retar mig på grund av att jag aldrig har sugit kuk förut! Jag är 20 år gammal och alla mina tjejkompisar har tydligen gjort det.

Anledningen till varför jag inte haft intresse för att pröva på det är att jag är lite rädd för att suga av en kille om jag ska vara ärlig. Han kanske tycker jag är dålig på det när det väl kommer till kritan?

Skulle någon man vilja bli avsugen av mig medan han kör bil? Har alltid vilja pröva på att ha sex offentligt. Detta vore en utmärkt start på min karriär som kuksugerska! Eller hur? Snälla, kontakta mig om du har sexbrist. För jag vill pröva på att suga kuk nu!

Men du får garantera att du inte mobbar mig om jag är dålig på att suga av dig! För jag är väldigt känslig av mig. Plus att jag aldrig gjort det förut!

Kontakta mig så suger jag av dig med omnejd.

Denna SNUSKANNONS är placerad under:

  • kuksugerska
Svara på annonsen! Klicka här för att bli medlem gratis!

3 comments

    1. Tja! Är lika gammal och i liknande sits. Jag dömmer inte och ses gärna när det passar dig. Är 19 bast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *